Az Öngyógyítás Rejtett Útjai
Műveld a Csodát, ne magyarázd! (Nagy László)

Keresés a honlapon


Utolsó frissítés dátuma:
2014. április, 04.


HÍRLEVÉL Feliratkozás itt is!

Ha ide kattintasz,
"Az Öngyógyítás Művészete"
c. testvér-honlapon iratkozol fel


Az új Honlapom!

"Az Egészség
Mesterkulcsai"


E heti gondolatok...
- 2011.05.25.

„Az orvosok két csoportba sorolhatók: azok, akik természetfeletti módon gyógyítanak és azok, akik gyógyszerekkel”
(Paracelsus)


A dr. Eric Pearl féle
"Kapcsolat-Teremtő.
Gyógyítás" =
az végeredményben egy UNIVERZUMI
Gyógymód
Személyesen NEKED!

továbbVégre itt van...
- 2011.02.20.

...végre itt van, a nagy csapat...
MAGYAR TERMÉK!
MAGYAR Embereknek! a
TÖKÉLETES EGÉSZSÉG
céljából!

továbbAlternatív Gyógyászat
- 2008.07.31.

Kedves Olvasóm!
Ha érdekel más alternatív gyógyászati lehetőség is, az alábbi hirdetésre kattintva, ezt könnyedén megtalálhatod.


Gyógyítás alternatív gyógymódokkal


LINK_ajánló
- 2008.07.29.

Adja fel ingyenesen, korlátlanul apróhirdetéseit még ma!
Apró-Katalogo Apróhirdető portál


Fogpatika Szomor
- 2010.11.14.

Keves Olvasóm!
Legkedvesebb Nagylányom, aki FOGTECHNIKUS MESTER, honlapjára invitállak.
Kérlek, látogasd meg!


FogPatika SzomorSpamCsapda
- 2008.02.24.


SpamCsapda


googlePR.hu - ingyenes PageRank

Locations of visitors to this pageMinden élőlénynek ezen a bolygón ún. AURÁJA van!

AURA = emberi szemmel láthatatlan burok, kisugárzás melynek színe és alakja jellemző, s az elme-, vagy az érzelmi állapotoknak megfelelően változik.

Minden élőlény ezen a bolygón VÍZBÁZISÚ!
Ez azt jelenti, hogy minden élőlény legalább 70%-nyi vizet tartalmaz!!! (Még a fák is!)

A VÍZ az egyetlen "élettelen" anyag e bolygón, amelyiknek AURÁJA VAN!!!!


No, akkor innét egy csomó kérdés: vetődik fel...
....mitől is van akkor auránk...?
...és akkor milyen vizet is igyunk?
...és ha ilyen fontos is a Pí víz az életünkben akkor miért nem ilyen víz folyik a csapból?

Egy falevél fotója...


Egy kéz aurafotója...

Ugye ezek után érthető, hogy miért lettem
Pí víz IMÁDÓ?Kedves Olvasóm,
mielőtt tovább nézegetnéd e Pí vizes oldalt, kérlek előbb nézd meg ezt az általam készített kisfilmemet.
Mivel még van mit tanulnom, nemcsak filmkészítésből, kérlek ne a film-minőségre, hanem a tartalomra figyelj!

Az én kis aranyoskám...


Az egyik ismeretterjesztő előadásom alkalmával bemutattak nekem egy asztali Pí víz gyártó készüléket.
Olyat, amelyet nem kell semmiféle csőhálózatra kapcsolni, akárhová helyezhetem, sőt magammal is vihetem, ha elutazom, vagy egy ismeretterjesztő előadáson bemutatni akarom. (A súlya max. 2.5 kg.) A pénztárcát sem terhelte meg.

Gyakorlatilag két hónap alatt behozza az árát!
Ma már a saját konyhámban állítom elő olcsón, kényelmesen, cipekedés nélkül(!) az éltető vizet!
S ezzel több mindent megtakarítok.
Először is
pénzt! (Olcsóbban jutok hozzá.)
Másodszor
munkát!(Nem kell annyit cipekednem).
Harmadszor pedig
vigyázok a környezetemre is.
Tudom, Ön, aki olvassa e sorokat, szintén szeretné óvni egészségét, környezetét.

A Pí víz gyártó készülékkel Ön sokat segíthet önmagán és környezetén is!Az asztali Pí víz készülék működéseEzen vázlatos kép segítségével mutatom be az otthoni Pí víz gyártó készüléket.
Működése a következő: a kb. 2 liternyi csapvizet, beöntjük a felső tartályba. Innen a szabadesés törvényének megfelelően lefolyik, keresztül a szűrőpatronon, és az alsó tárolóedényben mint Pí víz jelenik meg.
E szűrőpatron ugyanazokat a funkciókat látja el, mint a nem asztali Pí víz gyártó készülékek patronja. Felül található egy különleges kiképzésű műanyag szivacs, mely a durvább fizikai szennyeződéseket választja le. Majd következik az aktív-szénszűrő. Ez természetesen a „kémiai szennyeződéseket” köti meg, szakkifejezéssel: abszorbeálja. A vízben oldott állapotban lévő, nemkívánatos vegyszerek több mint 90 %-át így el lehet távolítani. A szénszűrőt néhány mikronnyi vastagságban ezüst (Ag.) réteggel vonták be. Érdemes megjegyezni, mert talán nem mindenki tudja, hogy az ezüst a vele kapcsolatba kerülő mikroorganizmusokat elpusztítja. Tehát szűrőpatronunk még az esetlegesen megmaradt baktériumoktól is mentesíti a Pí vizünket.
(Az élelmiszeriparban gyakran alkalmazzák az ezüstnek ezt a tulajdonságát pl. a tejiparban a tej csírátlanítására.)
A szűrőpatron további részében a víz egy különleges kiképzésű mágneses gyűrűn folyik át. E mágnes hatására helyreáll normális, ún. claszter-szerkezete, mely a földből feltörő tiszta víz sajátossága. Végül keresztülfolyik még egy olyan, korallok alkotta ásványi-anyag rétegen is, amelyből ionizált ásványok és nyomelemek kerülnek bele.

Az így előállított Pí víz visszanyeri a víznek azt a kiegyensúlyozottságát, kalcium-magnézium egyensúlyát, természetes 7,4-es pH értékét, amely akkor volt sajátja, amikor forrásként a felszínre bukkant. Megtisztult minden olyan káros tulajdonságtól, amelyet a vezetékes szállítás biztonsága érdekében halmozott fel benne az ember.

E készülék nem igényel bonyolult karbantartást.
Hetente egyszer Pí vízzel ajánlatos a szivacsot megtisztítani a felületére rakódott szennyeződésektől. Maga a műanyag szűrő, napi 3-4 liter Pí víz előállítása mellett három hónapig használható. Utána ajánlatos kicserélni. (Három havonta kb. háromezer Ft.- költséget jelent.)
A szűrőpatron a fenti használat mellett kb. fél évig adja az éltető Pí vizet. Majd ezt is ajánlatos cserélni. (Félévente ez újabb, kb. hat és félezer Ft kiadást okoz.)

Egész évre számítva az elkészített Pí vizünk egy litere mindössze 9.0 - 10.0-Ft.-ba kerül!

Ennyit biztosan megér az egészségünk!)

Vissza az oldal elejére: <<>>Miért is javaslom Önnek a Pí víz fogyasztását?

Azért, mert szerkezete hasonló a természetes víz szerkezetéhez, és testünk millió sejtjének harmonikus működését elősegítve hatásos támogatást nyújt szervezetünknek.
Miképp segít a Pí víz szervezetünknek?

Többféleképpen:
- Fizikailag: Ön többszörösen szűrt, valóban tiszta vizet tölthet a poharába!
(Mint jól látható ezen a fennti szűrőn is!)


Érdekességként említem meg, hogy a fennti szűrőn látható elszennyeződést 30 (azaz harminc) liternyi víz okozta!!! Én ezt a koszosságot NEM ittam meg!

...és Ön mennyi koszt fogyaszt naponta?
Dr. Novotny László, 2007-ben tartott egy előadást a Pí vízről. Diájának egyik képe látható fenn,
mely szépen mutatja mi mindent szűr ki az
"Aranyoskám"

- Kémiailag: a beépített aktívszenes szűrő segítségével káros kémiai anyagoktól mentes vizet ihat!
- A Pí víz lúgosít! Elsavasodó világunkban nagy segítség ez nekünk. Ha Ön rendszeresen fogyasztja, szervezete ellenállóbbá válik!
- Biológiailag: a rendszerbe épített ezüstháló védelmet nyújt a vízben esetleg megtalálható fertőző mikroorganizmusok, kórokozók ellen.
- Energetikailag: Ha a szokásos csapvíz vagy ásványvíz helyett Ön Pí vizet fogyaszt, energiát takarít meg magának! Ezáltal hatékonyabban tud dolgozni, lendületesebb, tevékenyebb lesz, élete harmonikusabbá válik. A különleges mágneses technológia segítségével előállított víz energetikailag rendezett állapotú, selymes ízű, igazi éltető, üdítő ital!

Mi ennek a magyarázata?
A legújabb kutatások szerint az élő szervezetben csakis rendezett térszerkezetű víz található. Ha nem ilyen vizet iszik, a szervezetének át kell alakítania azt, mielőtt beépítené. Ezzel az átalakítással járó munkát spórolja meg Önmagának, ha Pí vizet fogyaszt.
- A különleges mágneses technológiának köszönhetően a Pí víz rezgési energiája meg-egyezik a Föld rezgésével! Tehát, ha ezt a vizet fogyasztja, könnyebben kerül harmó-niába a bolygónkat éltető erővel!


Mi a Pí víz titka?

A Pí víz titka rendezett szerkezetében van, amelyet az a mágneses erőtér épít ki benne, amelyen előállítása során átfolyatják.
Egy japán professzor, dr. Masaru Emoto, különleges kísérletsorozatot végzett a vízzel. Mivel testünknek legalább 70%-a víz, mondta, szükséges, hogy alaposan megismerjük azt.
Nagyító alatt vizsgálta a különféle vízmintákból készített jégkristályokat. Azt tapasztalta, hogy a zavartalan természetből szerzett víz kristálya minden esetben szabályos hatszögletű, szemnek is tetszetős formájú. Ezzel szemben a nagyvárosi vezetékes vízé amorf, vagy ötszögletű, riasztó, visszataszító kinézetű. Minél több szennyeződés volt kimutatható a vízben, annál szabálytalanabb, csúnyább volt mikroszkopikus képe.
Az ember a Föld hatáskörében él, annak mágneses rezgése veszi körül. Akkor jó a közérzetünk, ha saját rezgésünk megegyezik, rezonál a Föld saját mágneses rezgésével. Ilyenkor testünk mintegy ráhangolódik a környezetre, erőt kap tőle. Ezzel szemben, ha saját rezgésünk nem egyezik a Földével, testünknek többlet munkát kell végeznie az egyensúly kialakításáért, és ez a munka kifárasztja őt. Az állandó küzdelem következtében azt érezzük, hogy nem vagyunk harmóniában környezetünkkel, önmagunkkal.

Ki tudná bizonyítani, mekkora munkát jelent szervezetünknek az elfogyasztott víz minden apró molekulájának átformálása? Én nem, de az kétségtelen, hogy amikor rendszeresen Pí vizet iszom, frissebbnek, energikusabbnak érzem magam, mint amikor más vízzel elégítem ki szomjamat. Logikus, hogy a szerkezetátalakítással járó többletmunka energiát von el a szervezettől. Okosan teszem, ha nem terhelem szervezetemet fölöslegesen.
Dr. Masaru Emoto professzor könyvében leírta a víz különleges képességeiről szerzett tapasztalatait. Ha Ön kíváncsi arra, hogy mit fedezett fel a víz emlékező képességével, és más rendkívül különös, számunkra eddig ismeretlen tulajdonságával kapcsolatban, akkor figyelmében ajánlom A víz üzenetei (The Massages of Water) című könyvét, illetve a tudós munkájáról készült hasonló című kisfilmet. Ezt a kisfilmet (kb. 30 perc), a Kombucha Hungari Kft. vezetőjétől lehet beszerezni.
Ha többet is szeretne tudni erről a témáról, javaslom olvassa el az alábbi címről „doc” formátumban letölthető írást.


http://www.google.hu/search?hl=hu&q=Jakab+Istvan%C3%A1n+v%C3%ADzkutat%C3%B3&btnG=Keres%C3%A9s&meta=

(A kattintás után a Google egy keresőoldalát fogja látni. Itt "A VÍZ VILÁGNAPJA" fejezetcímre kell majd kattintania, majd a megjelenő menüből a Mentés gombra.)

Vissza az oldal elejére: <<>>PET palackok sokasága


Ez a kép plasztikusan szemlélteti, mennyi üres PET palack keletkezik egyetlen család esetén egyetlen hónap alatt. Aki megőrizni kívánja egészségét, az naponta 2-3 liter ásványvizet fogyaszt el. Ez havonta 30-60 darab PET palackot is jelenthet.
Családonként akár 120-240 darabot. Ezek a műanyag edények a természetben soha nem bomlanak el!
Gondoljon csak bele, ha Ön áttér az otthoni Pí víz készítésre, egyúttal óvja környezetét is!
A PET palack többszörösen is terheli környezetünket: már a gyártása során szennyezi a levegőt, de az Ön egészségére is ártalmas, mivel a műanyagból káros anyagok kerülnek az általa tárolt vízbe. Igaz, csak nagyon csekély mértékben.
De sok kicsi sokra megy.
Igazam van, vagy igazam van?

Akár hiszi, akár nem, akár tud róla, akár nem, tudat alatt e flakonhalmazok is rontják az Ön és szerettei egészségét!

Az Egészséges Élet minőségét feltétlenül rontja!

Vissza az oldal elejére: <<>>Kedves Olvasóm,

Még egyszer pár szóval, távirati stílusban, összefoglalom, a kis "aranyoskám" előnyeit. Ezek:

- olcsó (32 eFt. bruttó ár, kb. 1.5 - 2 hónap alatt behozza az árát.),
- könnyű (2.5 kg üresen),
- nem kell bekötni a vízhálózatba! (Oda teheted, ahová akarod, mobil a kicsike),
- Nem kíván nagyobb karbantartást, (heti egyszeri szivacs-átöblítést),
- Egy 4 tagú családnak háromhavonta ajánlatos a mikrószivacs csere. (Kb. évi 4x3000,-)
- Évente 2x a szűrőpatront is ajánlatos cserélni, (Kb. évi 2x6500,-Ft.)
- Fizikailag, kémiailag, bakterológiailag szűri és tisztítja a vizet,
- Lúgosítja a szervezetünket(!),

- Energetikailag harmonizált, (Pí vizet állít elő),
- Védi a környezetet, (nem kell az eldobható PET palackokkal szennyezni a környezetünket.
- Takarékoskodunk az erőnkkel, pénztárcánkkal (nem kell cipekedni a boltokból(!!!), olcsóbban isszuk a tiszta, egészséges, mindennapi vizünket. ),
- Főzésre is használható,
- Ha belépsz a forgalmazók nem túl népes táborába, víztisztítóként 4-5 eFt.-ot tehetsz zsebre, a kisker., és nagyker., közti árkülönbségből, + a jutalék. Állam Bácsi tudta nélkül. (pillanatnyilag).
- A forgalmazáshoz be kéne lépned, ami az első alkalommal kb. 12 eFt. Évenként kell újítani, de az már kisebb összeg.

Hát kb. ennyi.
Természetesen ha kiváncsi vagy rá működés közben is be tudom mutatni Neked!
...


És e készülék ára:

Ha ezen új ismeretek birtokában fontosnak tartod saját, és családod egészségét, akkor segíthetek, hogy Te is hozzá tudj jutni egy ilyen Pí víz készítő berendezéshez.

Az ára valóban baráti.
Mindössze 33 000,- Ft.
(azaz harminc-háromezer forint)


A PÍ VIZES KÉSZÜLÉK FIZETÉSI MÓDJA


A megrendelésed egyik legbiztosabb módja, hogy a számlámra átutalod a készülék vásárlási árat.
A Pí víz előállító készülék esetében
32 000,- (azaz harminckét-ezer)
Forintot.


Így biztos lehetsz benne, hogy megrendelted a kívánt terméket, egyúttal bizonyítékod is van a befizetésről, (reklamáció esetén, bár ilyen még nem fordult elő), illetve jogosult vagy a
MEGLEPETÉS-re is!.
Én meg szinte azonnal tudok intézkedni, hogy a terméked meg is érkezzen hozzád időben.

Tehát a számlaszámom:


MagNet Bank
16 20 01 51 - 00 08 36 10


...mert én magyar bankokban tartom a pénzem...


Természetesen az utaláskor is, kérlek pontosan tüntesd fel elérhetőségedet.

Köszönettel
Pelejtei Prihoda András
Táplálkozási terapeuta

Vissza az oldal elejére: <<>>


A RENDELÉS FELADÁSA

Teljes név:
Pontos cím: (Irányítószám; város; utca; emelet, ajtó):
Telefonszám:
E-mail cím:
Skype: (ha van)
Megrendelhető termékek:
Fizetés módja: Előre átutalással.MEGLEPETÉS !!!!

Tudom, a pénz a bizalom egyik jele is.!
Ismerősre, már szívesebben bízunk pénzt, mint egy idegenre.
Pillanatnyilag én idegen vagyok a számodra, de szeretném elnyerni bizalmadat.

Ezért felajánlom, hogy ha átutalod számlámra a készülék árát, egész Magyarország területére ingyenesen küldöm el Neked e Pí vizes készüléket!Tehát még egyszer a számlaszámom:MagNet Bank
16 20 01 51 - 00 08 36 10


...mert én magyar bankokban tartom a pénzem...

(...hiszen, az így keletkezett BANK-i haszon legalább IDEHAZA marad!)

...és a készülék ára továbbra is: 33 000,- Ft.
(azaz harminc-kettő-ezer forint.)
Viszont!
Most jönne a kisbetűs rész(!), amit nagy betűvel,
sárgával kiemelve fogok írni!!!

Úgy érzem, akkor járok el igazságosan, a készülék árát előre befizetettekkel szemben, hogy amikor útánvételként rendeled meg a készüléket, akkor a szállítási költséget (Kb. 2 000,-forintot) tisztelettel, Rád hárítsam!


Természetesen az utaláskor is, kérlek pontosan tüntesd fel elérhetőségedet.


Vissza az oldal elejére: <<>>

A KÉSZÜLÉK ÖSSZESZERELÉSEMinden kedves Vásárlómnak természetesen mellékelek egy összeszerelési útmutatót.OPTIMALIZÁLÓ (OXIGÉNDÚSÍTÓ) KÉSZ.


Már tudjuk, hogy milyen kiváló tulajdonságokkal rendelkezik a Pí víz.
Ezt azonban még fokozni is tudjuk!
A képen látható ún. Optimalizáló készülékkel érünk el még kiválóbb hatásokat, az amúgy is jeles víznél.
Ezzel az optimalizálóval, még több energiát adunk a Pí víznek. Többek közt ezért is tud ún. hexagonális szerkezetűvé változni, (a forrásvizeknek van ilyen a szerkezetük), valamint több a szervezetünknek hasznos ión oldódik be, plusz még oxigénnel is dúsul a Pí vizünk.
A hexagonálisra változott kluszterszerkezet, azért hasznos sejtjeinknek, mert így az éltető víz, jobban, gyorsabban tud behatolni a sejtekbe. Egyúttal könnyebben kerül be oda az oxigén is, elősegítve, hogy az oxidációs folyamatok rendben működjenek a sejteken belül.
Ha valaki folyamatosan ilyen vizet fogyaszt, sokkal egészségesebb lesz, jobban tűri majd a stresszt, tehát szó szerint is, tele lesz energiával.

Egy érdekesség!
Az eddigi tapasztalatok szerint, azok a rákos betegek, akik ilyen oxigéndús vizet fogyasztanak, jobban, könnyebben birkóznak meg a betegségükkel.
Ez érthető is. Ugyanis


1932-ben dr. Otto Warburg, azért kapott Nobel díjat, mert bebizonyította, hogy a rákos sejtek oxigéndús környezetben elpusztulnak.


Ezzel a készülékkel pedig sok-sok oxigént tudunk a sejtekhez eljuttatni.

Vissza az oldal elejére: <<>>


FONTOS!

FONTOS!
Az Optimalizálóhoz, (oxigéndúsítóhoz) csak olyan vizet adjunk, amelyik már valamilyen víztisztító berendezéssel kezelve lett! (Természetesen ez a Pí víz készülék az egyik legalkalmasabb erre!)

Ugyanis, ha ebbe az oxigéndúsítóba olyan vizet teszünk, amelyikbe szennyeződések vannak vagy maradtak, akkor azok hatását is, sajna DE FOKOZZA!!

Tehát előfordulhat, hogy a jószándékunkkal, épp az ellenkező hatást érjük el, mint amit szeretnénk, illetve szerettünk volna elérni!


Termék tapasztalat


Nekem már sikerült beleesnem az Optimalizált víz "csapdályába"!
Az egyik este, nagyon szomjas voltam, s készítettem magamnak optimalizást vizet. Első az egészség, és az öngyógyítás nálam is.

Amikor végeztem a számítógépes dolgaimmal, lefeküdtem.
De, csak forgolódtam az ágyamban. Egy órai "forgolódás" után úgy döntöttem, folytatom a munkámat.

Észre sem vettem, hogy már rég elmúlt éjfél. Hajnali három körül, azért már erőszakot vettem magamon, s lefeküdtem.

Pár órai alvás után, úgy ébredtem, mintha az egész éjszakát egészségesen átaludtam volna. Pihenten ébredtem!

Este, mikor beszélgettem egyik Nikkenes kollégámmal, akkor jutott az eszembe, mint is jártam előző éjsazka. A kollégától tudtam meg, hogy este ebből a vízből már nem szabad inni, mert olyan hatása van ennek az optimalizált víznek, mintha egy nagy adag feketekávét ittam volna meg.

Lám, lám, mégiscsak holtig tanul a "jó pap" is!


AZ OPTIMALIZÁLÓ MEGRENDELÉSE


A megrendelésed egyik legbiztosabb módja, hogy a számlámra átutalod a készülék vásárlási árat.
Az Oxigenizáló esetében ez a 52 000,- (azaz ötvenkét-ezer) Forintot jelenti.

Így biztos lehetsz benne, hogy megrendelted a kívánt terméket, egyúttal bizonyítékod is van a befizetésről, (reklamáció esetén, bár ilyen még nem fordult elő).
Én meg szinte azonnal tudok intézkedni, hogy a terméked meg is érkezzen hozzád időben.

Tehát a számlaszámom:


MagNet Bank
16 20 01 51 - 00 08 36 10


...mert én magyar bankokban tartom a pénzem......és a készülék ára továbbra is: 52 000,- Ft.
(azaz ötven-kettő-ezer forint.)(...mert én 100%-ban magyar tulajdonú bankban tartom a pénzem!!! Mert az így keletkezett BANK-i haszon legalább IDEHAZA marad!)

Természetesen a MEGLEPETÉS, mint a Pí víz készúlék esetében, most is működik!

És hát kérlek, az utaláskor is, pontosan tüntesd fel az elérhetőségedet.Teljes név:
Pontos cím: (Irányítószám; város; utca; emelet, ajtó):
Telefonszám:
E-mail cím:
Skype: (ha van)
Megrendelhető termékek:
Fizetés módja: Előre átutalással
Utánvétellel
Vissza az oldal elejére: <<>>
Kedves Olvasóm. Ha érdekelnek téged az ilyen gyógyítási lehetőségek, és nem szeretnél lemaradni érdekességekről, akkor kérlek iratkozz fel hírleveleimre. Már sokan, sokmindent megtanultak általa.

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:

Postacím:Kedves Olvasóm!
Ha bármilyen kérdésed van a Pí vízes készülékkel, vagy az Optimalizólval (oxigenizálóval) kapcsolatban, kérlek írd azt meg nekem.
Igyekszem postafordultával válaszolni.
Köszönöm.


Az Ön e-mail címe:

Üzenet:Táplálékod legyen a gyógyszered, és gyógyszered a táplálékod.-Hippokratész